Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τους διεθνείς της

Το πρόγραμμα των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα συνεχίζεται σήμερα, με τους διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ να ρίχνονται εκ νέου στην μάχη.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official Stores

Η Εθνική Ελλάδος

υποδέχεται σήμερα την αντίστοιχη του Ισραήλ στα «Δύο Αοράκια» (17:00, ΕΡΤ 1) για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον νίκη (92-95) κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία (5 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα), βρίσκεται και σήμερα στην αποστολή και αναμένεται να πραγματοποιήσει την 2η εμφάνιση του με το εθνόσημο.

Αντίθετα, οι Αντώνης Κόνιαρης (τραυματίας) και Δημήτρης Κατσίβελης δεν βρίσκονται στην 12άδα για τον αγώνα με το Ισραήλ. Οι τρεις διεθνείς με την Εθνική Ελλάδος, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ.

Ο Owen Klassen, βοήθησε την Εθνική ομάδα του Καναδά να πάρει τη νίκη στον αγώνα της πρεμιέρας του 4ουομίλου της Αμερικανικής Ζώνης με αντίπαλο τις Μπαχάμες (93-69), έχοντας 4 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Ο Καναδάς δοκιμάζεται τα ξημερώματα της Τρίτης (02:00) στην έδρα του Άγιου Δομίνικου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα