Η εμφάνιση καριέρας του Χρυσικόπουλου που έσπασε τα ρεκόρ: "Δεν έχω κοκόρια να γεννήσουν κι αυτά" (VIDEO)

Στην καλύτερη βραδιά της καριέρας του στην Ευρώπη, ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στην χθεσινή (21/11) μεγάλη νίκη (65-66) στην έδρα της Τενερίφης για το Basketball Champions League.

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής ανέβασε ορισμένες δικές του φωτογραφίες από τον χθεσινό αγώνα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με την ατάκα: "Κρίμα που δεν

έχω κοκόρια να γεννήσουν και αυτά" δείχνοντας να το απολαμβάνει.

Ο Κερκυραίος φόργουορντ του Δικεφάλου έτυχε 24 πόντους με 6/7 τρίποντα, ενώ έβαλε την υπογραφή του στο "διπλό" σημειώνοντας το τελευταίο και καθοριστικό νικητήριο καλάθι.

Μάλιστα, οι 24 πόντοι αποτελούν προσωπικό ρεκόρ, με την προηγούμενη κορυφαία επίδοση του Χρυσικόπουλου να είναι οι 21 πόντοι που είχε πετύχει πέρυσι κόντρα στον Πανιώνιο.

Παράλληλα, ρεκόρ καριέρας αποτελεί και η επίδοσή του από τα 6,75, καθώς με τα έξι τρίποντα που πέτυχε, ξεπέρασε το προσωπικό του ρεκόρ που ήταν τέσσερα και πάλι κόντρα στον Πανιώνιο.

Τα χθεσινά του κατορθώματα όμως δεν τελειώνουν εκεί, καθώς συγκέντρωσε και 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, η οποία είναι και η καλύτερη φετινή επίδοση του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, μετά τους 23 που είχε ο Γιάννης Αθηναίου στο ματς κόντρα στην Οπάβα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα highlights του:

Keywords
Τυχαία Θέματα