Η ειδική ανάλυση της νίκης του Άρη επί της ΑΕΚ σε VIDEO

Δείτε σε βίντεο την ανάλυση του παιχνιδιού μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ, που βρήκε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με εκπληκτική εμφάνιση.

Αναλυτικά το κείμενο ανάλυσης και το βίντεο από το repress.gr:

Ο Άρης κέρδισε με το καθαρό

2-0 την ΑΕΚ, σε ένα παιχίδι που θα μπορούσε το σκορ να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, διάβασε πολύ άμεσα την τακτική αδυναμία του 3-4-1-2 του Χιμένεθ και με γρήγορες μεταφορές της μπάλας αλλά και ταχύτατες επιθετικές μεταβάσεις δημιούργησε αρκετές φάσεις.

Παράλληλα, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να υπερισχύσει στον άξονα, εκεί όπου θεωρητικά είχε υπεραριθμία σε σχέση με τον αντίπαλό της. Οι μικρές αποστάσεις στις γραμμές του Άρη, της στέρησαν αυτό το δικαίωμα.

Η ΑΕΚ, όπως και στο Καραϊσκάκη, εκτέθηκε στο κομμάτι της αμυντικής μετάβασης, ενώ ο τρόπος που αμύνθηκε εντός περιοχής ήταν επιηκώς απαράδεκτος παρότι υπήρχε τριάδα στόπερ.

Τη στιγμή που ο Άρης είχε δύο γκολ, δύο δοκάρια και αρκετές φάσεις, η ΑΕΚ είχε να επιδείξει σε ολόκληρο το 90λεπτό μία συνεργασία που πρόλαβε ο Βαλεριάνος, ένα σουτ εκτός περιοχής του Άλεφ και μία υποψία ευκαιρία από στημένη μπάλα.

Ο Παντελίδης έχει συνθέσει χαρακτηριστικά στον Άρη και εδώ και 1,5 μήνα παρουσιάζει μία πολύ σοβαρή και οργανωμένη ομάδα με ξεκάθαρα ζητούμενα.

Ο Χιμένεθ από την πλευρά του, δείχνει εγκλωβισμένος από τις κακογραφίες του ρόστερ της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα