Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official

Store

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ώρα για ένα ακόμα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την επικείμενη μάχη κόντρα στην ΑΕΚ, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να επιλέγει και τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεσή του για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της κυριακάτικης μάχης. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και κάποια παιχνίδια 5 Vs 2, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες στον τομέα της τακτικής καθώς και τις στημένες φάσεις.Ο Μαουρίσιο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τις θεραπείες του, ενώ ατομικά δούλεψε και ο Ντόριαν Λεβέκ .

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους: Ρέι , Πασχαλάκη , Λέοβατς , Μάτος , Κρέσπο , Ζαμπράνο , Βαρέλα , Σάκχοφ , Κάνιας , Πέλκα , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Ελ Καντουρί , Μακ , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης .

Keywords
Τυχαία Θέματα