Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα με τον Άρη - Τι δήλωσε ο Οφρυδόπουλος

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αυριανό (25/11) αγώνα με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (ώρα 15.00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Γκίνο, Πολυχρόνης, Μαστραντωνάκης, Μασούρας, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Γκέσιος.

Εκτός

αποστολής έμειναν οι Κωνσταντακόπουλος, Μπούτιβας, Αγουρίδης, Μπαμπούνης, Αντωνακόπουλος, Σπανός, Αργυρόπουλος,

Στην αποστολή επίσης δεν συμπεριελήφθησαν οι Ελευθεριάδης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και Μπιτσάκος που πρόσφατα χειρουργήθηκε.

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα, ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Πρόκειται για τον σπουδαιότερο αγώνα της 5ης αγωνιστικής. Αντίπαλες είναι δυο πολύ μεγάλες ομάδες οι οποίες παράλληλα προπορεύονται και στην βαθμολογία. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Έχει επίσης έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή, τον κ. Σπανό, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Από την πλευρά μας διαθέτουμε επίσης πολύ καλούς παίκτες. Παίκτες που έχουν κίνητρα και που οι λέξεις ομάδα και σύνολο είναι αυτές που μας κάνουν να προχωράμε ως Παναχαϊκή.

Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Για εμάς και για την νοοτροπία που κτίζουμε πάντα ο αγώνας που έρχεται είναι ο πιο σημαντικός, ανεξάρτητα το όνομα του αντιπάλου και της θέσης στην οποία βρίσκεται. Για δύο συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο μας, στην Αγυιά και το λιγότερο που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Περιμένουμε τους οπαδούς μας και στη Θεσσαλονίκη να είναι κοντά μας σε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα