Η απίστευτη ιδέα του Χιου Χέφνερ - Τι έκανε τις... ταινίες του

Ο Χιου Χέφνερ είχε εμπιστευτεί τον επικεφαλής ασφαλείας της έπαυλής του, Τζόε Πιάστρο, να καταστρέψει τα αρχεία και τα βίντεο με τα σεξουαλικά όργια στα οποία συμμετείχε, να τα θάψει σε ένα βαρέλι γεμάτο με τσιμέντο και να τα πετάξει, στην συνέχεια, στον Ειρηνικό Ωκεανό, την δεκαετία του 1990.

«Ο Χιου δεν ήθελε να καταστραφούν οι ζωές, οι γάμοι ή οι καριέρες των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτές τις ταινίες» είπε η πηγή στην Sun. «Ο Τζόε έκανε το καθήκον του και δεν το είπε ποτέ σε κανέναν».

Αλλά κατά κάποιον τρόπο, το μυστικό αυτό

αποκαλύφθηκε και έγιναν γνωστές οι ταινίες αυτές στις οποίες συμμετείχαν διασημότητες και μοντέλα, που – ευτυχώς γι’ αυτούς – δεν θα μπορέσουν ποτέ να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

Η αποκάλυψη έρχεται εν αναμονή μιας δημοπρασίας των προσωπικών αντικειμένων του Χέφνερ, που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Χέφνερ φοβόταν μήπως οι σεξουαλικές ταινίες του έπεφταν σε λάθος χέρια και κατέστρεφαν τις ζωές ατόμων που συμμετείχαν σε αυτέςΟ Χέφνερ φοβόταν μήπως οι σεξουαλικές ταινίες του έπεφταν σε λάθος χέρια και κατέστρεφαν τις ζωές ατόμων που συμμετείχαν σε αυτές

Σύμφωνα με την πηγή, ο Χέφνερ, είχε ζητήσει από τον Πιάστρο να βάλει μια σειρά από ταινίες, που γυρίστηκαν κατά την διάρκεια μερικών οργίων που είχε απολαύσει την δεκαετία του ‘70, μέσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο βαρέλι, να το γεμίσει με τσιμέντο και να το ρίξει στη θάλασσα.

Παρόλο που ο Χέφνερ ήταν γνωστός πως κρατούσε σχολαστικά λευκώματα με απίστευτες λεπτομέρειες, άρχισε να ανησυχεί όταν τα πάρτι στην έπαυλη του Playboy είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο άγρια στα τέλη της δεκαετίας του ‘90, και πως τυχόν αποκάλυψή τους θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα για ορισμένους, ανέφερε η πηγή.

Ήταν η εποχή που ο Χέφνερ είχε χωρίσει με την δεύτερη σύζυγό του, Κίμπερλι Κόνραντ, το 1998, με την οποία είχε αποκτήσει δύο γιους, τον Κούπερ Χέφνερ και τον Μάρστον Χέφνερ.

Ο Χιου Χέφνερ έκανε ξέφρενα πάρτι μετά το διαζύγιο με την δεύτερη σύζυγό του στα τέλη της δεκαετίας του '90Ο Χιου Χέφνερ έκανε ξέφρενα πάρτι μετά το διαζύγιο με την δεύτερη σύζυγό του στα τέλη της δεκαετίας του '90

Με τον Χέφνερ να γλεντά τον χωρισμό του, επιστρέφοντας στη νυχτερινή σκηνή, «τα πάρτι στην έπαυλη άρχισαν να γίνονται όλο και πιο μεγάλα και ήταν δύσκολο να ελέγξει κανείς τους καλεσμένους που έρχονταν» ανέφερε η πηγή.

«Φοβόταν πως κάποιο από αυτά τα υλικά θα μπορούσε να κλαπεί και να διαρρεύσει. Ανησυχούσε επίσης, πως αν του συνέβαινε κάτι, οι ταινίες αυτές θα μπορούσαν να πέσουν σε λάθος χέρια και να πληγωθούν όσοι είναι ακόμη ζωντανοί. Σε αυτές τις ταινίες υπήρχαν ακόμη και κάποιοι διάσημοι ηθοποιοί και αν αυτό αποκαλύπτονταν, θα ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο».

Οι ανησυχίες αυτές του Χέφνερ ξεκίνησαν από αυτό που συνέβη στην στενή φίλη του, Πάμελα Άντερσον, που έκανε μια ταινία σεξουαλικού περιεχομένου όταν ήταν στον μήνα του μέλιτος με τον ροκ σταρ Τόμι Λι, το 1995, η οποία κυκλοφόρησε ευρύτατα στο διαδίκτυο.

Η Πάμελα Άντερσον είχε κάνει άλλη μία τέτοια ταινία με τον τραγουδιστή των Poison, Μπρετ Μάικλς, που κόπηκε σε εκδόσεις των 60 δευτερολέπτων και των 4 λεπτών, με αποσπάσματα να δημοσιεύονται στο περιοδικό Penthouse τον Μάρτιο του 1998.

«Μετά από όσα του είπε η Πάμελα Άντερσον, ο Χέφνερ θεώρησε πως το υλικό αυτό ήταν καλύτερο να χαθεί παρά να μένει κάπου κλειδωμένο» ανέφερε η πηγή.

«Ήταν τόσο αναστατωμένος και παρανοϊκός, που αποφάσισε πως το καλύτερο θα ήταν να εξαφανίσει αυτές τις ταινίες. Δεν εμπιστευόταν κανέναν για να τις κάψει επειδή μπορεί να τις έκλεβαν, γι’ αυτό και έβαλε τον Τζόε να τις ξεφορτωθεί στον ωκεανό. Ο Τζόε ήταν για χρόνια ο επικεφαλής της ασφάλειάς του και είχε σώσει τον Χιου από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις στο παρελθόν. Έτσι αποφάσισε πως αυτός ήταν που έπρεπε να πετάξει το βαρέλι στον ωκεανό».

Ο Χέφνερ πέθανε στις 27 Σεπτεμβρίου 2017 από ανακοπή καρδιάς καθώς υπέφερε από αναπνευστική ανεπάρκεια μετά από από λοίμωξη από E.coli και Septicia.

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα