Η απάντηση του Κατσαμπή στον Κωφίδη: Ο Ηρακλής είναι ένας, δεν είναι κανενός

Τη δική του απάντηση στον Σάββα Κωφίδη έδωσε μέσω δηλώσεων σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Τάσος Κατσαμπής.

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή σχολίασε το ζήτημα που προέκυψε και τόνισε ότι η πόρτα του "Γηραιού" είναι ανοιχτή για όλους.

Παράληλλα, κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί μαζικά στο Καυτανζόγλειο στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Εδεσσαϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Κατσαμπής στο Metropolis 95.5:

Για την

τοποθέτηση Κωφίδη:

«Με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου για την τοποθέτηση του Σάββα Κωφίδη. Για την αναφορά προς το όνομά μου, το θεωρώ αστείο για ένα περιστατικό που δεν έχει γίνει ποτέ. Δε θα ασχοληθώ με αστειότητες αλλά με τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι ένας, την Κυριακή πρέπει να γεμίσει το γήπεδο μαζί με τον κ. Κωφίδη, τον κ. Αναστασιάδη με όλους που είναι Ηρακλειδείς. Την αρχή της χρονιάς δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα από τον κόσμο, εμάς δεν μας κάλεσε κανένας. Πήγαμε όλοι στη Μίκρα γιατί πονάμε την ομάδα, ο κ. Παπαϊωάννου, ο κ. Τουτζιάρης, ο κ. Ιωακειμίδης, ο κ. Χατζόγλου, ο Γ.Σ., ο κ. Αναστασιάδης. Από εκεί και πέρα, όταν δημιουργούνται κάποια προβλήματα πρέπει να λύνονται μέσα στην οικογένεια, όχι να βγαίνουν προς τα έξω και να υπάρχουν παρεξηγήσεις και να μπαίνει στο μυαλό του κόσμου που τον θέλουμε κοντά μας. Έτσι θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα προσκαλέσω στο γήπεδο τον κ. Κωφίδη και τον κ. Αναστασιάδη».

Για τη στιγμή που βγήκε αυτό το θέμα προς τα έξω ενώ ο Ηρακλής έχει εκπληρώσει κατά το ήμισυ τον στόχο της ανόδου:

«Όταν με ενημερώσανε δεν το πίστευα και θέλω να το ακούσω γιατί θα στενοχωρηθώ κιόλας. Δε θα σταθώ σε πρόσωπα, προσωπολάτρης δεν έγινα ποτέ. Ο Ηρακλής είναι ένας, δεν είναι κανενός. Και επειδή τον υπηρετούμε και είμαστε στρατιωτάκια του, γιατί είμαστε πολύ μικροί μπροστά στο όνομά του Ηρακλή, δεν με ενδιαφέρει κανένα όνομα. Εγώ την Κυριακή, από την αρχή της χρονιάς και όσο με θέλει ο σύλλογος, θα είμαι εκεί με τιμιότητα, αξιοπρέπεια. Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ τον Ηρακλή, έχασα ένα κάρο λεφτά και δε με ενδιαφέρει. Θα είμαι όμως εκεί όποτε με χρειαστεί αλλά και όταν δεν είμαι στην ομάδα. Ποτέ δεν είπαμε σε κανέναν να μην έρθει, η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή σε όσους αγαπούν τον Ηρακλή. Και είναι η πρώτη φορά που φέτος είναι όλοι Ηρακλειδείς, δεν υπάρχει κανένας απατεώνας όπως τις προηγούμενες χρονιές. Φυσικά με μικρές εξαιρέσεις, μην τους βάζουμε όλους στον ίδιο κουβά και είμαι πολύ περήφανος με αυτό που έχει δημιουργηθεί.

Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα, έχουμε μπροστά μας τα μπαράζ που για μένα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Ας αφήσουμε στην άκρη αυτές τις αστειότητες και το ξαναλέω ότι είμαι ο πρώτος που θα καλέσω και όσους με έχουν σχολιάσει αρνητικά.

Ολοι τους έχουν προφέρει στον Ηρακλή αγωνιστικά, όμως ο κόσμος είναι πάντα εκεί, στα εντός και στα εκτός έδρας ματς και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ηρεμήσουμε, έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή, δεν είναι γιορτή αλλά επιβράβευση σε αυτά τα παιδιά και τον κόσμο. Ολοι εμείς έχουμε αφήσει τα σπίτια μας και είμαστε όλη μέρα στο γήπεδο και δε θα δεχθώ να σχολιάσουν κάτι για αυτόν τον αγώνα που κάνουμε, δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανέναν. Από τις 22 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου έχουμε ένα πολύ δύσκολο μίνι-πρωτάθλημα και τους θέλουμε όλους εκεί. Για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα