Η απάντηση Κουράκη στον Μπουτάρη για τους "μίζερους" που επιτίθενται στη Λίνα Λιάκου

Απάντηση στα όσα είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, για τις αντιδράσεις με αφορμή παραίτηση της Λίνα Λιάκου από την αντιδημαρχία Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, έδωσε με ο δημοτικός σύμβουλός και ένας εκ των ιδρυτών της Πρωτοβουλίας, Ανδρέας Κουράκης.

Ο κ. Κουράκης στην ανάρτηση του στο facebook, αναφέρει πως ο δήμος δεν είναι Μονοπρόσωπη ΕΠΕ

ή κάποια άλλης μορφής Εταιρεία.

"Όσοι ψηφίζονται για να ασχολούνται με τις δημόσιες υποθέσεις λογοδοτούν και απολογούνται δημόσια σε αυτούς που τους ψήφισαν, ενώ αυτοί που ασχολούνται με επιχειρήσεις δίνουν αναφορά στο Διοικητικό Συμβούλιο και τους Μετόχους της Εταιρείας, τα συμφέροντα των οποίων υποστηρίζουν", επισημαίνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

"Ε! Δήμαρχε,

(αντιγράφω το Ε! Πρόεδρε του Ανδρουλάκη)

δεν κατεβαίνεις από το διεθνές στερέωμα που βρίσκεσαι και συνομιλείς με την Ιστορία, να προσγειωθείς στην ζέουσα πραγματικότητα της Πόλης μας, μήπως και καταφέρουμε να λύσουμε κάποια από τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει;

Και να έχεις κατά νου ότι, όσοι ψηφίζονται για να ασχολούνται με τις δημόσιες υποθέσεις λογοδοτούν και απολογούνται δημόσια σε αυτούς που τους ψήφισαν, ενώ αυτοί που ασχολούνται με επιχειρήσεις δίνουν αναφορά στο Διοικητικό Συμβούλιο και τους Μετόχους της Εταιρείας, τα συμφέροντα των οποίων υποστηρίζουν.

Αυτό είναι που κάνει την μεγάλη διαφορά. Ο Δήμος δεν είναι Μονοπρόσωπη ΕΠΕ ή κάποια άλλης μορφής Εταιρεία.

Είχα την εντύπωση ότι το είχαμε ξεκαθαρίσει αυτό όταν ξεκινήσαμε. Το είχες υποστηρίξει με θέρμη μάλιστα, αλλά φαίνεται ότι το έχασες στην πορεία".

Nα σημειωθεί πως ο Γιάννης Μπουτάρης απαντώντας σε ερώτηση του thestival.gr, χαρακτήρισε τις αντιδράσεις μίζερες, ζηλόφθονες και επαρχιώτικες τονίζοντας πως δεν περίμενα ποτέ τέτοιου είδους αντιδράσεις από τον Σταύρο Καλαφάτη και τους Παναγιώτη Αβραμόπουλο, Ανδρέα Κουράκη και Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα