Η Αγγελική Νικολούλη ανάβει "Φως στο Τούνελ" του Alpha και την επόμενη σεζόν

Με την ίδια επιμονή και τόλμη το «Τούνελ» συνεχίζει να ανάβει το φως του, από τη συχνότητα του Alpha.

«Από Οκτώβρη θα είμαστε ξανά μαζί, έτοιμοι για νέες αποκαλύψεις και βαθιές έρευνες. Χάρη στην αγάπη και εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου, συνεχίζω για 26η τηλεοπτική σεζόν την αναζήτηση της αλήθειας. Στόχος, να μη μείνει καμία υπόθεση στο σκοτάδι. Εσείς που ακολουθείτε την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνετε δύναμη και ανοίγετε

δρόμο στις έρευνες με τον εθελοντισμό σας. Με απεριόριστο σεβασμό σε εσάς τους φίλους τηλεθεατές αλλά κυρίως στους συγγενείς των αγνοουμένων και θυμάτων, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ…
Αγγελική», αναφέρει το μήνυμα της δημοσιογράφου και παρουσιάστρια, Αγγελικής Νικολούλη.

Η ανακοίνωση του Alpha για την ανανέωση της συνεργασίας με το «Τούνελ»:

«Η Αγγελική Νικολούλη στον Alpha και την επόμενη σεζόν!

Μια καλή σχέση που μετράει χρόνια, ανανεώνεται και συνεχίζει δυνατά: Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει στον Alpha για 9η χρονιά. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, που έχει γράψει ιστορία στο αστυνομικό ρεπορτάζ με την ενδελεχή της έρευνα και το αλάνθαστο ένστικτό της, επιστρέφει το φθινόπωρο για να ρίξει «Φως» σε σκοτεινές υποθέσεις.

Ανεξήγητες δολοφονίες, περίεργες εξαφανίσεις αλλά και έμφαση στην έρευνα υποθέσεων που απασχολούν την επικαιρότητα και σοκάρουν την κοινή γνώμη, είναι οι βασικοί άξονες της πολυβραβευμένης εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει για 26η σεζόν να αναζητά απαντήσεις σε σύνθετους γρίφους της ζωής, ρίχνοντας «Φως» στα σκοτεινά μονοπάτια των αναζητήσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα