Γνωστή βότκα "τρολάρει" τον Ντόναλντ Τραμπ (ΦΩΤΟ)

Διαφημιστικές πινακίδες της Smirnoff εμφανίστηκαν χθες στις Ηνωμένες Πολιτείες με την πληροφορία ότι η βότκα φτιάχνεται στην Αμερική, αλλά και την προσθήκη μιας υπαινικτικής επισήμανσης: «Αλλά θα ήμασταν ευτυχείς να σας μιλήσουμε για τους δεσμούς μας με τη Ρωσία ενόρκως».

Οι δεσμοί είναι αυτονόητοι, μιλάμε για βότκα. Και μπορεί σήμερα η Smirnoff να ανήκει στον βρετανικό κολοσσό Diageo, αλλά ο άνθρωπος που την έβαλε στο μπουκάλι ήταν ο Ρώσος Πιοτρ Αρσένιεβιτς Σμιρνόφ. Η οικογένεια Σμιρνόφ εγκατέλειψε τη Ρωσία

στη διάρκεια της Οκτωβριανής Επανάστασης το 1917. Από τότε έχουν περάσει εκατό χρόνια. Και η πολιτική έρχεται για ακόμη μια φορά να εμπλακεί με την ιστορία της βότκας με αφορμή τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία, οι οποίες είναι υπό διερεύνηση από το FBI.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή στις έρευνες της ομοσπονδιακής αστυνομίας και την επακόλουθη απόλυση του επικεφαλής της Τζέιμς Κόμεϊ δηλώνοντας ότι «θα ήταν 100% ευτυχής» να δώσει τη δική του εκδοχή των γεγονότων σε μια ειδική επιτροπή. Είπε ακόμη ότι ποτέ δεν ζήτησε από το αφεντικό του FBI να του ορκιστεί αφοσίωση, διαψεύδοντας την ένορκη κατάθεση του ίδιου του Κόμεϊ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα