Γκέλαρε στην πρεμιέρα η Αργεντινή κόντρα στην Ισλανδία - Έχασε πέναλτι ο Μέσι (VIDEO)

Με μοιραίο το μεγάλο της αστέρι, τον Λιονέλ Μέσι, η Αργεντινή δεν κατάφερε να κερδίσει την σκληροτράχηλη Ισλανδία στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ της Ρωσίας και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1.

Ο Σέρχιο Αγουέρο με ένα γκολ παγκόσμια κλάσης έδωσε προβάδισμα στην Αργεντινή στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το προβάδισμα των "αλμπισελέστε", όμως, κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά. Η Ισλανδία είχε άμεση απάντηση και μετά από φάση διαρκείας, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού,

Άλφρεντ Φινμπόγκασον ισοφάρισε σε 1-1 στο 23ο λεπτό, γκολ το οποίο ήταν το πρώτο της χώρας στην ιστορία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Αργεντινή είχε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, ωστόσο ο Μέσι αστόχησε από τα 11 βήματα, καθώς η εκτέλεσή του ήταν πολύ κακή και ο Χάνες Χάλντορσον απέκρουσε.

Οι Λατίνοι πίεσαν μέχρι τέλους, δημιούργησαν ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χαβιέρ Μασκεράνο φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο για 144η φορά και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Εθνικής Αργεντινής.

Αργεντινή (Χόρχε Σαμπαόλι): Καμπαγέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Μπίλια (54’ Μπανέγα), Μασκεράνο, Μέσα (84’ Παβόν), Ντι Μαρία (75’ Παβόν), Μέσι, Αγκουέρο.

Ισλανδία (Χάιμρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Σέβερσον, Μάγκνουσον, Μπιάρνασον, Άρνασον, Χάλφρεντσον, Γκούναρσον (76’ Σκούλασον), Γκούντμουντσον (63’ Γκίσλασον), Γκίλφι Σίγκουρντσον, Φινμπόγκασον (89’ Μπ. Σίγκουρντσον).

Keywords
Τυχαία Θέματα