Γιώργος Σαμπάνης: Καυτά φιλιά στη θάλασσα με μελαχρινή καλλονή! (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Σαμπάνης φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος!Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ με όμορφη μελαχρινή μέσα στη θάλασσα.

Πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, δημοσίευμα ανέφερε πως ο τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας γοητευτικής κοπέλας, ονόματι Ελένη, που δεν έχει σχέση με τον χώρο της showbiz και είναι αχώριστοι τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ο Γιώργος, που στις αρχές του χρόνου χώρισε μετά από δύο μήνες σχέσης με την γυμνάστρια Έλενα Παπαγγελή, βρέθηκε πρόσφατα στην Κω για μία live εμφάνιση και συνδύασε το τερπνό μετά του ωφελίμου, αφού, εκτός από την συναυλία του, βρήκε χρόνο για να απολαύσει τις βουτιές του μαζί με την σύντροφό του.

Ο φακός του περιοδικού You απαθανάτισε το ζευγάρι στην πολυσύχναστη παραλία Πετρέλαια της Κω, όπου δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά μέσα στο νερό, παρά τα «αδιάκριτα βλέμματα». Μάλιστα, όπως δηλώνει στο έντυπο άνθρωπος που τους είδε από κοντά, «απολάμβαναν την κάθε στιγμή στην παραλία και κολυμπούσαν αγκαλιά περίπου τρεις ώρες!».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα