Γιάτζεκ Γκμοχ: Σαν προπονητής θα έπαιρνα τον Μουλέν

O Γιάτσεκ Γκμοχ μίλησε για την επικείμενη απόκτηση του Τιμπό Μουλέν από την Λέγκια Βαρσοβίας στον ΠΑΟΚ καθώς και για την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον "Arena Fm":

Για τον Τιμπό Μουλέν και τι παίκτης είναι:

“Είναι χαφ και παίζει λίγο πιο μπροστά από τα αμυντικά χαφ. Έχει καλά στημένα και πολύ καλή διαγώνια μπαλιά στις αντεπιθέσεις. Έχει καλά στοιχεία για τον ΠΑΟΚ. Από χαρακτήρα θέλει να είναι ηγέτης, αν έρθει άλλος στα χαφ που θέλει να παίζει όπως αυτός, δεν θα του κάνει καλό. Ξέρει και τον Πρίγιοβιτς παίξανε μαζί εδώ στην Λέγκια και θα βοηθήσει αυτό τον ΠΑΟΚ. Και είναι τυπικός στις αμυντικές του υποχρεώσεις, με καλό σουτ επίσης. Σαν προπονητής θα τον έπαιρνα!”

Για τον ρόλο του στην πολωνική ομάδα: “Ο προπονητής παίρνει αρκετούς παίκτες από Κροατία, είναι και από εκεί εξάλλου. Έχουν φύγει έξι παίκτες οπότε μάλλον θα πάρει παίκτες για να αναπληρώσει τα κενά και του Μουλέν και των άλλων παικτών. Είναι σημαντικός παίκτης και παίζει συνέχεια.”

Για τον Παναθηναϊκό και τα προβλήματα που έχει: “Τα προβλήματα άρχισαν από τότε που έφυγαν οι Πατέρας και Βγενόπουλος. Παρακολουθώ όσο μπορώ τις εξελίξεις. Χωρίς λεφτά δεν μπορείς να έχεις ομάδα, τέλος. Αυτό πνίγει τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Το πρωτάθλημα θα χάσει πολλά αν δεν έχει τον Παναθηναϊκό. Δεν θα έχει το ενδιαφέρον που έχει τώρα. Οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να ενωθούν. Ο προπονητής κρατάει την ομάδα με νύχια και με δόντια. Η ΑΕΚ πήγε στην 3η κατηγορία και τώρα πρωταγωνιστεί. Όποια προσπάθεια κι αν γίνεται είναι καλό να γίνεται.”

Keywords
Τυχαία Θέματα