Γιατί να τοποθετήσουμε πόρτα ασφαλείας

Ο πιο απλός και ανθρώπινος λόγος για να βάλουμε πόρτα ασφαλείας είναι για να προστατέψουμε ότι πιο σημαντικό έχουμε. Την οικογένεια μας και κατ'επέκταση και εμάς τους ίδιους. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε εφόσον με απλούς και οικονομικούς τρόπους μπορούμε να ασφαλίσουμε τα σπίτια μας.

Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και αφορούν ληστείες, διαρρήξεις, κλοπές που διαπράχθηκαν το 2015 δείχνουν ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα το πρώτο εξάμηνο του 2014 συνελήφθησαν 60.447 άτομα

και αντίστοιχα το πρώτο εξάμηνο του 2015 συνελήφθησαν 137.148 για διάφορα αδικήματα.

Έτσι η αύξηση της εγκληματικότητας στις μέρες μας επιβάλει να πάρουμε πρόσθετα μέτρα προστασίας όπως πόρτες ασφαλείας, συναγερμούς κτλ. Η πόρτα ασφαλείας θα πρέπει να έχει κλειδαριά τελευταίας γενιάς. Οι παλαιού τύπου κλειδαριές με τα κλειδιά χρηματοκιβωτίου είναι ξεπερασμένες. Η παραβίαση τους είναι πολύ εύκολη και χρησιμοποιείται πλέον εξειδικευμένο κλειδί για να τις ξεκλειδώσει. Έτσι η αντικατάσταση τους με κλειδαριές τελευταίας γενιάς είναι απαραίτητη. Δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί όλη η πόρτα παρά μόνο η κλειδαριά.

Οι κλειδαριές νέας γενιάς διαθέτουν ειδικό προστατευτικό σύστημα κατά του σπασίματος του κυλίνδρου (defender). Έχουν ειδικό σύστημα αυτόματου μπλοκαρίσματος με δύο ή τέσσερις καταπέλτες οι οποίοι απελευθερώνονται σε περίπτωση σπασίματος του κυλίνδρου και μπλοκάρουν τους πύρους της κλειδαριάς καθιστώντας τη διάρρηξη αδύνατη. Μπορούν να έχουν μηχανισμό με γρανάζι για αθόρυβη λειτουργία. Επίσης πρέπει να προσέξουμε ο κύλινδρος της κλειδαριάς να είναι αξιόπιστος. Οι πλέον αξιόπιστοι κύλινδροι είναι εκείνοι που έχουν μπάρα ατσαλιού εσωτερικά και κατατάσσονται στους άθραυστους.

Το μικρό κλειδί είναι δύσκολο έως αδύνατο να αντιγραφεί. Υπάρχουν πατενταρισμένα κλειδιά που δεν αντιγράφονται προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η ΑΣΠΙΔΑ Doors διαθέτει πατενταρισμένο κλειδί που μπορεί να αντιγραφεί μόνο από την ίδια την εταιρεία μας και μόνο με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας.

Η τοποθέτηση πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία. Τα κλειδιά ασφαλείας που μας παραδίδει το συνεργείο πρέπει να είναι σφραγισμένα και να ανοίγονται παρουσία μας. Έτσι τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Επισκεφθείτε το site της ΑΣΠΙΔΑ Doors κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Info:

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ & ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Λ. Ιασωνίδου 25 & Σ. Αβδελλά 8

τηλ. 2310230199

fax 2310221905

Email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα