Γιάννης Ξανθόπουλος: Ποτέ δεν στερήθηκα κάτι αλλά και ποτέ δεν είχα τα πάντα

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου έδωσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο 17χρονος νικητής του talent show "Rising Star".

«Νομίζω πως η ωριμότητα πηγάζει από μέσα μας. Δεν έχει να κάνει με τις ηλικίες. Είναι ο τρόπος που μεγαλώνεις – τι βάσεις έχεις από την οικογένειά σου, τι σου ‘χουν μάθει, τι αναφορές έχεις από τους γονείς σου. Ευτύχησα

να ζω με δυο σπουδαίους ανθρώπους που μου έμαθαν, σχεδόν από τότε που γεννήθηκα, να έχω χαρά με ό,τι διαθέτω και πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Το “όχι” τους ήταν ένα “όχι” που είχε λόγους για να ειπωθεί. Μπορεί μικρότερος να μη μου άρεσε, να ήθελα να μου κάνουν όλα τα χατίρια, αλλά μόνο έτσι κατάφερα να εκτιμώ όλα όσα μου έρχονταν στη ζωή αργότερα ως δώρα. Άλλωστε, και οι ίδιοι, πρόσφυγες από το Καζακστάν που ήρθαν στην Ελλάδα, αγωνίστηκαν πολύ για να μη λείψει τίποτα από εμένα και τ’ αδέλφια μου. Ναι, ποτέ δεν στερήθηκα κάτι, αλλά και ποτέ δεν είχα τα πάντα. Οι γονείς μου είναι άνθρωποι του μεροκάματου που πάλεψαν και παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους. Όταν καταλαβαίνω πόσο με καμαρώνουν και τους βλέπω να συγκινούνται, εγώ συγκινούμαι διπλά. Χαίρονται με μένα λες και το κάνουν οι ίδιοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα