Γιάννης: Δεν θα... έπρεπε να έχω φτάσει εδώ (VIDEO)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μια φοβερή εμφάνιση και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς/

Ο σταρ των Μπακς δήλωσε αρχικά μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ξέραμε ότι θα πρέπει να παλέψουμε για 48 λεπτά, να δώσουμε μάχες, να μην τους αφήσουμε να πλησιάσουν το καλάθι. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια για όλο το παιχνίδι».

Για το αν ήταν μια νίκη-δήλωση από πλευράς των «ελαφιών»: «Όχι.

Ήταν απλά ένα ματς που μετρά. Είναι καλό που έχουμε τώρα το καλύτερο ρεκόρ, αλλά αν δεν συνεχίσουμε έτσι, στο τέλος αυτό δεν θα σημαίνει τίποτα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς. Δεν θέλαμε να κάνουμε δεύτερη σερί ήττα και δεν μας ένοιαζε ποιον έχουμε αντίπαλο».

Παράλληλα, ανέφερε: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να προσπαθώ να μένω ταπεινός. Εγώ και η οικογένειά μου έχουμε καταλάβει ότι λογικά δεν θα έπρεπε να έχω φτάσει εδώ. Δεν ήμουν το Νο. 1 pick, ο Άντονι Ντέιβις ήταν. Ο Λεμπρόν ήταν. Δεν το περίμενα ότι θα αντιμετωπίζω αυτά τα... τέρατα. Είμαι απλά χαρούμενος που είμαι σ' αυτή τη διαδικασία. Είναι ευχαρίστηση να βλέπω την ομάδα μου να βελτιώνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα