Γιαννακόπουλος: Όλα είναι μεθοδευμένα - Σταυρόπουλος: Να δώσουμε τέλος στην κωμωδία

Για την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μίλησαν τόσο ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όσο και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Λίγα

λεπτά μετά την γνωστοποίησης της απόφασης των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για μεθοδευμένη κίνηση και εξαπέλυσε πυρά κατά των ιδιοκτητών της "ερυθρόλευκης ΚΑΕ, λέγοντας πως η απόφαση αυτή ήταν δική τους.

"Όλα είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Και δεν κατεβαίνουν επειδή λένε ότι δεν τους αρέσει η διαιτησία! Είναι ο λόγος και μία πρόφαση για να σηκωθεί η οικογένεια και να φύγει. Τα παιχνίδια παίζονται στο παρκέ. Έχουμε παίξει και εμείς στο ΣΕΦ, μία, δύο, τρεις. Έχουμε νιώσει αδικία, αλλά βγαίνουμε και παίζουμε", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για "κωμωδία" στην οποία πρέπει να δοθεί τέλος.

"Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης. Τα έχουμε πει, κάναμε προσπάθειες αλλά αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει. Έπρεπε να φύγουμε και πιο πριν στο παιχνίδι. Αλλά τέλος. Πρέπει να δώσουμε τέλος στην κωμωδία. Πρέπει η πολιτεία να πάρει τα μέτρα της για να καθαρίσει η βρωμιά", σημείωσε

Μάλιστα απάντησε και στα πυρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λέγοντας πως: "Μάλλον αυτό εύχεται, να φύγουν οι Αγγελόπουλοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα