Γεωργιάδης: Τσίπρας- Μοσκοβισί εμπαίζουν τους συνταξιούχους (VIDEO)

Συνεχίζεται η κριτική της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση με αφορμή την άρνηση του πρωθυπουργού να δεχθεί τροπολογία για να μην περικοπούν οι συντάξεις.

Για εμπαιγμό των συνταξιούχων από τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι στη Βουλή ο πρωθυπουργός δεν βρήκε τίποτα να πει για τις προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Γεωργιάδης, εξαπέλυσε επίθεση και στον επίτροπο Οικονομικών Μοσκοβισί, ο οποίος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα άφησε περιθώρια για επαναδιαπραγμάτευση των συντάξεων, χαρακτηρίζοντάς τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτοντας ότι είναι σε συμπαιγνία με τον κ. Τσίπρα.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Πρέπει να κάνουμε μια εκστρατεία να απελευθερωθούν αυτά τα δύο παιδιά γρήγορα. Όπου μπορούμε να πιέσουμε. Πρέπει να ανοίξουμε όλες τις πόρτες για να απελευθερωθούν αυτά τα δύο παιδιά. Είναι υποχρέωσή μας. Και υπό την έννοια αυτή, είναι πολύ σωστό που ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι εκεί στην ορκωμοσία του Ερντογάν. Για να τον πιάσουν να του μιλήσουνε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα