Γ. Βασιλειάδης: Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στην κανονικότητα

Σημαντικές αλλαγές με στόχο "να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στην κανονικότητα", προανήγγειλε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης .Οι αλλαγές αυτές, θα αφορούν τη διαιτησία, το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ομάδων, αλλά και μέτρα κατά της βίας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «24/7» ο υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκε και στις επικείμενες αλλαγές που θα γίνουν στην ΕΠΟ μετά τις εκλογές: «Το καταστατικό θα αλλάξει με νέα

τροπολογία και μετά τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στην Ομοσπονδία», τόνισε ο κυβερνητικός παράγοντας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπάρχει το αίσθημα της διαφθοράς και «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στην κανονικότητα».

Αφού τόνισε ότι «χρειάζονται 2-3 χρόνια ηρεμίας και αποφάσεων, αλλά θα δώσουμε τη μάχη και την επόμενη ημέρα θα είμαστε νικητές», εν συνεχεία αναφέρθηκε στη διαιτησία: «Μπαίνουμε για πρώτη φορά στην ουσία του ζητήματος. Πρέπει να σπάσει ο κύκλος της σχέσης παραγόντων - διαιτητών».

Τέλος, σε ό,τι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων είπε: «Η δικαιοσύνη θα ενεργεί άμεσα, οι αποφάσεις θα βγαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι ποινές θα είναι βαριές. Θα αυστηροποιηθεί το πλαίσιο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα