Γ. Δραγασάκης: Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον

Ο Γιάννης Δραγασάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η έξοδος από τα μνημόνια, συνιστά ευκαιρία για τη χώρα "που δεν αφορά στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ή την κυβέρνηση, αλλά είναι ευκαιρία που αφορά συνολικά στην κοινωνία και στον ελληνικό λαό" και γι΄αυτό θα έπρεπε να συζητούν σήμερα οι πολιτικές δυνάμεις.

"Εμείς δημιουργούμε

τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον που θα αφορά τους πάντες. Και αυτή είναι η αξία αυτής της κυβέρνησης, ότι δημιουργεί ένα κοινό αγαθό. Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης προσανατολίστηκε σε αυτό που κάποιοι ονομάζουν μιζεραμπιλισμό..." σχολίασε ο Γιάννης Δραγασάκης την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

"Ας το πάρουν επιτέλους κάποιοι απόφαση. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το νέο που βγήκε μέσα από την κρίση. Είναι νέα πολιτική δύναμη της αριστεράς η οποία αναδείχθηκε και παρά τα προβλήματα, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εμείς έχουμε σχέδιο, έχουμε στρατηγική, έχουμε προτάσεις, έχουμε την ιστορία με το μέρος μας. Γι΄αυτό τελικά θα κερδίσουμε" είπε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα