Γ. Μπουτάρης: Τέλη Σεπτέβρη θα ανακοινώσω εαν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος

Αρκετές εκπλήξεις περιελάμβανε η σημερινή συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της "Πρωτοβουλίας", της διοικούσας παράταξης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως

είπε στην δημοτική του ομάδα, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα είναι υποψήφιος, καθώς όπως ανέφερε, λόγω και της ηλικίας του νιώθει κουρασμένος.

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε προς τα μέλη της Πρωτοβουλίας ότι θα ανακοινώσει την απόφαση του προς τα τέλη Σεπτέβρη.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ακόμα στην πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας όσα είπε και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι θα επιδιώξει να γίνουν συζητήσεις με όλους, γιατί χωρίς συνεργασίες με το νέο νόμο δεν μπορεί να διοικηθεί ο δήμος.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο "αντάρτης", Ανδρέας Κουράκης, καταθέτοντας προτάσεις για την επόμενη μέρα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από άλλα μέλη της "Πρωτοβουλίας", καθώς ο κ. Κουράκης, εδώ και καιρό έχει έρθει σε σύγκρουση με τον Γιάννη Μπουτάρη και ασκεί σκληρή κριτική στη διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα