Γ. Μπουτάρης: Ο Δήμος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη για τη «Νέα Τούμπα» στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Palace" στη Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και άπαντες εξέφρασαν τη βούληση να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Η συνάντηση έγινε μεταξύ φορέων της πόλης και ανθρώπων του "Δικεφάλου" και αφορά στις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν για την κατασκευή

του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε στους δημοσιογράφους για τις κινήσεις του δήμου, σχετικά με το γήπεδο.

δήμος έχει δηλώσει εξαρχής την πρόθεσή του να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διευκολυνθεί το έργο, είτε σε παραχώρηση εκτάσεων είτε να δούμε τι θα γίνει με τα σχολεία και το κολυμβητήριο για τα οποία προβλέπεται μάλλον κατεδάφιση. Θα το δούμε όμως αυτό, είναι πολύ νωρίς ακόμα", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανέφερε ακόμη ότι το δημοτικό συμβούλιο θα πάρει απόφαση η οποία θα δεσμεύει και την επόμενη διοίκηση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσάρης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, για να ξεκινήσουμε τις προεργασίες για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

"Δεσμεύτηκαν και οι δύο να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προχωρήσουν τα έρωτα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Οι δεσμεύσεις είναι πως ότι χώρος υπάρχει δίπλα από την Τούμπα που ανήκει στον Δήμο, να μπορέσουμε, σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη αυτοί οι χώροι να αξιοποιηθούν από τον ΠΑΟΚ κυρίως κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όταν ήρθε δεν θα υπάρχουν αγώνες όλοι αυτοί οι χώροι να είναι στη διάθεση των κατοίκων της περιοχής. Η περιφέρεια δεσμεύτηκε όταν υπάρχει πρόβλημα να το λύσει είτε κατασκευαστικό είπε με διάφορα προγράμματα που μπορεί να βγάλει

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την παραχώρηση έκτασης 30 περίπου στρεμμάτων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, για τη δημιουργία και κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου στην Τούμπα", σημείωσε ο κ. Κατσαρής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζίκωστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλιδου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Θανάσης Παππάς, ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας, Γιώργος Δημαρέλλος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πέτρος Λεκάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς.

Τον "Δικέφαλο" εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλογου ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ , Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα