Γ. Μπουτάρης: Φέτος το αλάτι δεν πάγωσε, ας ελπίσουμε ότι και του χρόνου δεν θα παγώσει

Για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο δήμος Θεσσαλονίκης τον παγετό και τον χιονιά που έπληξε την πόλη, μίλησε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Έδειξαν μεγάλη αφοσίωση οι εργαζόμενοι, γεμίζοντας τους δρόμους αλάτι, όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν θα πω μόνο την ευαρέσκειά μου αλλά όλων των πολιτών του δήμου. Μόνο καλά σχόλια ακούσαμε, εκτός από μερικούς που το

έκαναν για αντιπολιτευτικούς λόγους», τόνισε ο κ. Μπουτάρης ευχαριστώντας τους εργαζόμενους για την δουλειά που έκαναν.

«Φέτος το αλάτι δεν πάγωσε, ας ελπίσουμε ότι και του χρόνου δεν θα παγώσει», πρόσθεσε.

Παράλληλα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι το καθάρισμα των πεζοδρομίων από τα χιόνια είναι υποχρέωση των ιδιοκτητών των καταστημάτων ή των κατοικιών.

«Αν όχι να τα καθαρίζουν όλα να ανοίγουν ένα διάδρομο για να περνάει ο κόσμος», είπε.

Ακόμα ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε αναίτια την απόφαση της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης για το κλείσιμό τους την Παρασκευή.

«Την Παρασκευή δεν δουλέψανε αναίτια, πήρε την απόφαση η Περιφέρεια. Πιθανόν μερικά σχολεία στην περιφέρεια, στα πιο ορεινά μέρη να είχαν πρόβλημα, αλλά στη Θεσσαλονίκη όλα ήταν πεντακάθαρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση», δήλωσε.

«Όταν τα παιδιά πάνε σχολείο και βρέχει, δεν βγαίνουν στις αυλές, γιατί τώρα με το χιόνι, να βγουν στην αυλή; Πάγος είναι θα πέσει θα πέσει και θα σπάσει το πόδι του. Να μην υπερβάλουμε», είπε ακόμα ο κ. Μπουτάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα