"Φοβόμαστε ότι ο Απόλλων Πόντου μπορεί να παίξει στην Γ΄Εθνική"

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και για το ενδεχόμενο της Γ΄Εθνικής, μίλησε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Πόντου, Μιχάλης Φωτιάδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play Fm 96,1»:

«Τα έχουμε πει από τα τέλη Ιουλίου και φτάσαμε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Κάλας δεν έχει χρήματα, είναι φανερό. Στο τυπικό μέρος είμαστε εντάξει, από τη στιγμή που το ΙΚΑ και η εφορία είναι πληρωμένα. Μπορεί, για παράδειγμα, αύριο το πρωί να φέρει...

δέκα Άγγλους. Όμως, δυστυχώς, όλα αυτά είναι θεωρητικά. Αν το πρωτάθλημα άρχιζε στις αρχές Σεπτεμβρίου, θα είχαμε υπογράψει ήδη την καταδίκη μας. Το καλό είναι ότι αργούν συνέχεια να το ξεκινήσουν

Έχουμε πολλά όνειρα και σχέδια. Ό,τι γίνεται από εδώ και πέρα σιγά-σιγά θα το δείχνουμε. Προσπαθήσαμε από τότε να βρούμε τον κ. Καλαϊτζίδη, αλλά δε θέλει να μιλήσει μαζί μας. Μίλησε μία ημέρα με τους οργανωμένους και τους είπε ότι θα βρει λύση. Σε 10 μέρες έχει Κύπελλο, τι θα κάνουμε... Μήπως αν φέρει τον Μέσι και τον Ινιέστα θα προλάβουμε; Δεν το ξέρω αν έχει ξεκινήσει κρυφές προπονήσεις».

Για την κατάσταση του γηπέδου:

«Πιστεύω ότι η... δουλειά με τον κ. Μπαλτίδη χάλασε όταν άκουσε (σ.σ. ο Καλαϊτζίδης) ότι θα αναλάβει ο Παύλος Μυροφορίδης ως τεχνικός διευθυντής. Βλέπετε ότι το γήπεδο έχουν ξεκινήσει και το φτιάχνουν τις τελευταίες ημέρες. Θα φτιαχτούν, επίσης, οι βρύσες, οι τουαλέτες, θα αλλάξουν πλακάκια. Από τη στιγμή που δεν ξαναπήγαμε στον Λώλα, το γήπεδο χάλασε. Τα λεφτά που μαζεύουμε από τις συνδρομές των μελών τα δίνουμε στην ομάδα ποικιλοτρόπως. Βοηθούν όλες οι πλευρές. Θέλουμε να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι».

Για το χρόνο που έχει ο Καλαϊτζίδης για να αναστρέψει την κατάσταση:

«Πρέπει να γυρίσει ήδη ο χρόνος πίσω. Και σήμερα να γίνει κάτι, τι μπορούμε να κάνουμε; Πάντως, ακόμα και σήμερα να βρεθεί λύση, η ομάδα θα πάει κουτσά-στραβά μέχρι το Δεκέμβριο και θα κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο. Φυσικά και φοβόμαστε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει στη Γ' Εθνική και το θέμα είναι ότι χάνεις δύο κατηγορίες τώρα.

Το σημαντικό είναι να είναι στιβαρός ο Ερασιτέχνης, η ΠΑΕ θα βρει το δρόμο της σε κάποια στιγμή. Έχουμε τόσα στρέμματα δίπλα μας ώστε μπορούμε να χτίσουμε και νέο γήπεδο, κάτι που καμιά άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα