Φώφη Γεννηματά: Δεν ήταν δική μου επιλογή η ρήξη

«Η ρήξη και η σύγκρουση δεν ήταν και δεν είναι ποτέ δική μου επιλογή», σημειώσε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Οργανωτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Ωστόσο, έσπευσε να προσθέσει ότι "έχω και έχουμε την ευθύνη των δύσκολων αλλά και αναγκαίων αποφάσεων".

«Η επιλογή μου για το ψηφοδέλτιο έχει ξεκάθαρα πολιτικά και όχι προσωπικά κριτήρια. Θα κριθεί από τους πολίτες» είπε η κα Γεννηματά, στον απόηχο των εξελίξεων στη σχέση της με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Παράλληλα

η κα Γεννηματά έστειλε μήνυμα ενότητας προς τα στελέχη του κόμματος: "Σας θέλω όλους και πάντα και τώρα, δίπλα στην πρώτη γραμμή της μάχης, για να πάμε μπροστά με βάση το πολιτικό και εκλογικό μας σχέδιο".

"Μετά από άλλη μία άνιση μάχη, ακραίας πόλωσης Εθνικών εκλογών που ο Τσίπρας έπαιξε τα ρέστα του, είμαστε ενισχυμένοι, τρίτο κόμμα και με νέα πολιτικά δεδομένα που επιτρέπουν άλμα. Είχαμε σημαντική καταγραφή στην αυτοδιοίκηση, εμείς μόνο αντέξαμε το γαλάζιο κύμα και είμαστε η 2η δύναμη στο χώρο. Στις ερχόμενες εκλογές θέτουμε ως στόχο να αντιστοιχίσουμε τις κοινωνικές και αυτοδιοικητικές μας δυνάμεις με το εκλογικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών", τόνισε η κα Γεννηματά.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ σημειωσε πως η ηγεσία του "δεν έχει σχέση με την προοδευτική παράταξη και γι’ αυτό στις εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φώφη Γεννηματά,fofi gennimata