Φιλικό "διπλό" ο Άρης στην Ξάνθη με Γιουνές (ΦΩΤΟ)

Ο Άρης πήρε άλλη μία φιλική νίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, επικρατώντας της Ξάνθης με 1-0 εκτός έδρας, στο γήπεδο στα Πηγάδια.

Το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης, που καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα, το πέτυχε ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης, Χαμζά Γιουνές, σε ένα από τα παιχνίδια της μοίρας που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Ο Τυνήσιος σκόραρε με πλασέ μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου,

σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Super League, είχε αρκετά νεύρα και όχι τόσο καλό θέαμα. Το σημαντικό για την ομάδα του Πάκο Ερέρα ήταν ότι κατάφερε να κερδίσει σε μία δύσκολη έδρα και να παραμείνει αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Να σημειωθεί ότι στην Ξάνθη βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ υπήρχε και "κιτρινόμαυρη" κερκίδα από οπαδούς της ομάδας που είχαν δυναμική παρουσία.

Μπορεί ο Άρης να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή του, όμως σε ακόμη ένα φιλικό τεστ ήταν σοβαρός και αποτελεσματικός. Ακόμη και στο σημείο που ο Ερέρα έκανε αλλαγές στο φινάλε, η ομάδα του κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν και να μην δεχτεί γκολ σε άλλο ένα φιλικό.

Συνθέσεις:

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας (40’ Μελιόπουλος), Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Κάστρο και Μπουλά(81’ Φασίδης)

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα(46’ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης(76’ Κωνσταντινίδης), Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Μπάσα(76’ Βαλεριάνος), Μενέντεθ(76’ Δεληζήσης), Κολάσο, Ματέο Γκαρσία(88’ Διαμαντόπουλος), Παυλίδης(82’ Μιλούνοβιτς), Ιντζόγλου(68’ Ματίγια), Γιουνές(46’ Ναζλίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα