Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ με ανατροπή στη Δράμα

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο από τη Δόξα στο γήπεδο της Δράμας, όμως έκανε την ανατροπή στο β΄ μέρος και νίκησε με 3-1 στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νεαρούς παίκτες από την Κ19 του Δικεφάλου, ενώ επίσης, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιζαν αρκετά το τελευταία διάστημα.

Παράλληλα, επέστρεψαν στη δράση οι Βαρέλα και Μαουρίσιο μετά τους τραυματισμούς που ξεπέρασαν.

Πέλκας, Άκπομ και Λάμπρου σκόραραν τα τρία γκολ για τους ασπρόμαυρους, με τον τελευταίο να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έστω και σε ανεπίσημο ματς.

Ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Ζαμπά λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει να πονάει αποχωρώντας υποβασταζόμενος.

Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων στις κερκίδες, παρά την ισχυρή βροχόπτωση.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι Δραμινοί άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου, εκμεταλλευόμενοι την πρώτη καλή στιγμή τους στον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με τον ορεξάτο Πέλκα, ο οποίος είχε συμμετοχή και στα δύο τέρματα, σκοράροντας το πρώτο για την ισοφάριση στο 56ο λεπτό και «σερβίροντας» το δεύτερο για τον Άκπομ στο 63΄. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Λάζαρος Λάμπρου που διαμόρφωσε το 3-1 στο 72΄ μετά από ασίστ Σαλαμούρα.

Συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Ηλιάδης (57' Γουΐνει), Μαρκοπουλιώτης (57' Κρητικός), Αργυρόπουλος (50' Πλέγας), Οικονόμου ( 68' Ρούτσης), Περέγιο (57' Σιώπης), Κόντος (57' Παπαργυρίου), Αναστασίου (57' Πινδώνης), Αυλωνίτης (57' Ρόβας), Παρασκευάς (57' Καψάλης), Σαμπανίδης, Παπαιωάννου (80' Τάσιος)

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Καλουτσικίδης (Τσιγγάρας 39' ), Βαρέλα (46' Ντάικο), Παναγιώτου (55' Τάχατος), Μαουρίσιο (55' Γρόσδης), Στοχ (Λάμπρου 39' ), Πέλκας (55' Σαλαμούρας), Βιεϊρίνια, Άκπομ, Ζαμπά

Keywords
Τυχαία Θέματα