Φιλική νίκη της Εθνικής Νέων επί της Ουκρανίας στο Καυτανζόγλειο

Η Εθνική μας ομάδα Νέων πήρε την άτυπη ρεβάνς από την αντίστοιχη της Ουκρανίας, καθώς μετά την προχθεσινή της ήττα με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο στάδιο, σήμερα την νίκησε στο ίδιο γήπεδο με σκορ 3-1.

Στον σημερινό, δεύτερο φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων Νέων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018 που θα γίνει στα τέλη του Μαρτίου, η ελληνική ομάδα πήρε τη νίκη με ανατροπή.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Κορνιένκο στο 37’, αλλά βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να αξιοποιήσει την υπεροχή του, η οποία επαληθεύτηκε στο αγωνιστικό τερέν από τα γκολ των Βοΐλη (52’), Δουβίκα (77’), Αντζούλα (86’).

Συνθέσεις:

Ελλάδα: Αθανασίου, Παπάζογλου, Παπαδογιωργάκης (62’ Μπούσης), Μελιόπουλος (74’ Αποστολάκης), Σαρδέλης (53’ Εμμανουηλίδης), Ζήσης (62’ Αντζούλας), Νταλακούρας (53’ Χατζηδίμπας), Δημήτρουλας (74’ Γιούσης), Βοΐλης (53’ Δουβίκας), Ξενιτίδης (53’ Καμπετσής), Σταμούλης (53’ Λύρατζης).

Ουκρανία: Κοζούκαρ, Μπόνταρ, Ντρίσλιουκ (67’ Κάστσουκ), Κορνιένκο (60’ Χαχλόφ), Κοζιρένκο (67’ Μπούλετσα), Κουλάκοφ (60’ Σουπριάγια), Μουσολίτιν (60’ Αβραμένκο), Ρέμενιουκ (67’ Μπιελάγεφ), Σνουρνίτσιν, Σούκαρ, Βερεμιένκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα