Φιλική ήττα του Ηρακλή από τον Παναθηναϊκό- Καστρίτης: Μοντάρουμε την ομάδα, βλέπουμε πρόοδο

Ο Ηρακλής ηττήθηκε με 99-79 από τον Παναθηναϊκό, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη την Παρασκευή (6/9) στην Πορταριά.

Η διαφορά των 20 πόντων διαμορφώθηκε στην τελευταία περίοδο του αγώνα, αφού στο 34’ το σκορ ηταν στο 80-74 υπέρ των πρασίνων.

Σμιθ, Χάνλαν και Σούλερ ξεχώρισαν από πλευράς Γηραιού, ενώ ο Ντειβις αν και φορτώθηκε νωρίς με φάουλ προσέφερε πολλές στιγμές θεάματος.

Ο Σμιθ αποχώρησε με ενόχληση στον ώμο στο 35’, χωρις κατι ανησυχητικό, ενώ πολύ καλή ηταν η παρουσία από τον αρχηγό

Καλαϊτζίδη. Να σημειωθεί ότι δεν έπαιξαν οι Γκάρετ, Ζαρας, Καββαδάς.

Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη και την Πέμπτη τη Λέφσκι Λουκόιλ Σόφιας, στο Ιβανώφειο.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 55-45, 78-65, 99-79.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πεδουλάκης): Φριντέτ 24 (4), Ράις 24 (4), Τόμας 20, Τζόνσον 8 (1), Ουάιλι 8, Μπέντιλ 7, Μπράουν 5, Μήτογλου 2, Βουγιούκας 1, Παππάς, Περσίδης, Παπαδάκης.

Ηρακλής (Καστρίτης): Σούλερ 15 (2), Χανλαν 15 (1), Σμιθ 19 (3), Οκερεαφορ 10 (2), Ντειβις 11, Κακαρούδης, Μανωλοπουλος 3(1), Καλαιτζιδης 6, Γεωργακης, Τσούκας, Φιλλιος, Νωτης.

Καστρίτης: «Επιδεικνύουμε συνεχή πρόοδο»

Το σχόλιο του προπονητή του Ηρακλή, Γιάννη Καστρίτη, μετά την αναμέτρηση:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη φάση που μοντάρουμε την ομάδα. Το σημαντικό για εμάς αυτή την περίοδο είναι να βλέπουμε πρόοδο και εξέλιξη στο παιχνίδι μας, κάτι που είδαμε σήμερα σε πολλούς τομείς, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Το θετικό για εμάς είναι ότι από αύριο μπαίνουν κανονικά στο πρόγραμμα ο Θοδωρής ο Ζάρας και Ντάριους Γκάρετ. Συνεχίζουμε την καθημερινή δουλειά γιατί έχουμε μπροστά μας πάρα πολύ δρόμο ώστε να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα