Φέρνει Ντιμίτρις Μόραντ ο Άρης (VIDEO)

Συνεχίζεται με αργούς ρυθμούς ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο ο Παναγιώτης Γιαννάκης φαίνεται πως έχει βολιδοσκοπήσει τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντιμίτρις Μόραντ, ο οποίος σύμφωνα με το sdna.gr, βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνησή του στους "κιτρινόμαυρους".

Ο 24χρονος (γεννημένος στις 20/8/1992) φόργουορντ (παίζει 4-5) αποφοίτησε από το FGCU στο οποίο αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη της κολεγιακής του καριέρας, μετρώντας 10,5 πόντους, 7,9 ριμπάουντ

και 1,4 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Ο Μόραντ είναι ένας πολύ αθλητικός και δυνατός φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει σε άμυνα και επίθεση και ταιριάζει με τα «θέλω» του Παναγιώτη Γιαννάκη για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει στη νέα σεζόν. Έτσι, οι ιθύνοντες του Άρη έχουν πλησιάσει τον Αμερικανό και οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, για συμβόλαιο ενός μήνα με οψιόν ανανέωσης για εφτά μήνες ακόμα.

Ουσιαστικά, οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο και το deal αναμένεται να κλείσει στο προσεχές διάστημα, κάτι που θα κάνει τον Μόραντ την δεύτερη μεταγραφή Αμερικανού στον Άρη, μετά από αυτή του έμπειρου Κάιλ Ουίβερ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μερικές από τις καλύτερες στιγμές του:

Keywords
Αναζητήσεις
ντιμιτρις μοραντ
Τυχαία Θέματα