Φερέιρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ: Γι΄αυτό θέλω ανοιχτές προπονήσεις

Ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας ήταν η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν στην Τούμπα προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα.

Κατά την διάρκεια της σημερινής του ομιλίας, ο Πορτογάλος εξήγησε στους παίκτες του το σκεπτικό της ανοιχτής προπόνησης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα

αυτής της κίνησης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Μαθαίνω κάθε ημέρα, μάθαινα ως παίκτης και μαθαίνω και ως προπονητής καθημερινά. Οπότε σήμερα θα μάθουμε κάτι νέο, κάτι περισσότερο. Όταν ήμουν παίκτης όλες οι προπονήσεις ήταν ανοικτές, έρχονταν οι οπαδοί και μας έβλεπαν. Όταν κάποιος ρωτούσε «γιατί αυτός ο παίκτης δεν παίζει», οι οπαδοί ήξεραν γιατί έβλεπαν την προπόνηση.

Σήμερα όλες οι ομάδες κλείνουν τις πόρτες. Μερικές φορές, ωστόσο, νιώθω ότι μπορούμε να πούμε στους οπαδούς να έρθουν να δουν μια προπόνηση. Νομίζω αυτό μας κάνει καλύτερους και πιο έτοιμους να προετοιμαστούμε την επόμενη ημέρα».

Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, μέσα από πληθώρα ασκήσεων, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια τακτικής και οικογενειακή μάχη στο φινάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα