Φερέιρα: Οι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την αντίδραση που έβγαλαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Αμπέλ Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να σημειώνει παράλληλα πως οι ποδοσφαιριστές του από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, έδειξαν πως ήθελαν τη νίκη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για

την εικόνα του ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς: «Από την στιγμή που ερχόμαστε μετά από διακοπή, είναι λογικό να μην περιμένει ο κόσμος κανονικό ρυθμό στα παιχνίδια. Πράγματι στο προηγούμενο ματς η ομάδα δεν έπαιξε καλά και οργανωμένα, αλλά νομίζω και στο ματς με τον Ολυμπιακό, στο 2ο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας άλλαξε προς το καλύτερο. Σήμερα συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και ακόμα καλύτερα, είχαμε μια γεμάτη εμφάνιση, μας έλειψε το γκολ, ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Με βάση τις ευκαιρίες το αποτέλεσμα είναι άδικο, ο αντίπαλος δημιούργησε καταστάσεις κινδύνου μόνο από στατικές φάσεις και μιλάμε για έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα όπως φάνηκε και στο ματς με την ΑΕΚ. Θεωρώ με βάση αυτά που έδειξαν οι ομάδες, οι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη».

Ερωτηθείς για το τι κρατάει από την αναμέτρηση: «Αυτό που κρατάμε είναι η σταθερότητα της ομάδας που δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να φτάσει με αξιώσεις στην άμυνα μας παρά μόνο από στατικές φάσεις -που και εκεί αντιδράσαμε σωστά- και από την άλλη, στο επιθετικό κομμάτι, είχαμε γεμάτη και μεστή εμφάνιση, είχαμε ποικιλία στις επιθέσεις μας, το μοναδικό που έπρεπε να αλλάξουμε, είναι να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε. Και αυτό που θέλω να τονίσω, είναι πως είδαμε μια ομάδα που έδειξε από την αρχή μέχρι το τέλος ότι ήρθε εδώ για να κερδίσει».

Σχετικά με την συνέχεια στα πλέι οφ και τα προβλήματα τραυματισμών που έχει ο ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι, πως είναι η πρώτη σεζόν που νιώθω ότι υπάρχουν τόσα εμπόδια μέσα στη σεζόν, από τραυματισμούς, από χαμένους βαθμούς τους οποίους θα μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει. Παρόλα αυτά έχουμε μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ακόμα και αν έχουν να παίξουν καιρό. Είναι ωραίο να βλέπεις τους παίκτες σου να έχουν θέληση και προσωπικότητα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για τη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα