Φακούντο Περέιρα: Έρχομαι αν με θέλουν στον ΠΑΟΚ

Γέφυρες επιστροφής στον ΠΑΟΚ, ρίχνει ο επιθετικός της Κολόν Σάντα Φε, Φακούντο Περέιρα, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στους Αργεντινούς από τον Δικέφαλο.

Ο βραχύσωμος φορ, μίλησε στην εφημερίδα Metrosport, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα, επισημαίνοντας πως αυτή τη χρονική περίοδο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ο ίδιος πάντως, προϊδεάζει,

πως εφόσον οι επιτελείς του ΠΑΟΚ τον ενημερώσουν πως τον υπολογίζουν στα πλάνα της ομάδας για την νέα σεζόν, τότε είναι διατεθειμένος να έρθει. Ο δανεισμός του, ναι μεν ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο, όμως υπάρχει η δυνατότητα να έρθει άμεσα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Φακούντο Περέϊρα δήλωσε χθες το απόγευμα στη Metrosport:

«Δεν έχω μιλήσει μέχρι αυτή τη στιγμή με κάποιον από τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ μαζί μου. Στην Αργεντινή έχω υποχρεώσεις με την Κολόν Σάντα Φε για δύο ακόμη αγωνιστικές μέχρι να τελειώσει το Πρωτάθλημα».

Γνωρίζεις ότι ανέλαβε νέος προπονητής στον ΠΑΟΚ ο κ. Στανόγεβιτς και του αρέσει να χρησιμοποιεί δύο επιθετικούς; «Έμαθα για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και την παρουσία του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Το σημαντικό, είναι εάν εγώ αποτελώ προτεραιότητα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ ή όχι. Εάν αποτελώ προτεραιότητα, τότε θέλω να έρθω, εάν όχι, ασφαλώς και δεν χρειάζεται να γίνει κάποια συζήτηση. Οσο για το σύστημα που εφαρμόζει ο νέος προπονητής, αυτό που θέλω να πω, είναι πως μπορώ να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε θέση μου πει ο προπονητής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα για αυτό».

Ο Περέϊρα είναι βέβαιο, πως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Κολόν Σάντα Φε, θα χρειαστεί ένα διάστημα ξεκούρασης. Και εφόσον ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον ενεργοποιήσει, τότε θα ενσωματωθεί αργότερα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα