ΕΒΕΘ: Θλίψη από τις φθορές που προκλήθηκαν στο κτίριο

Ανακοίνωση με αφορμή τις φθορές που προκλήθηκαν στο κτίριο όπου στεγάζεται, κατά τη διάρκεια πορείας, στο πλαίσιο της χθεσινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, εξέδωσε το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

«Η ρίψη μαύρης μπογιάς και η αναγραφή συνθημάτων επάνω στους τοίχους του κτιρίου του ΕΒΕΘ προφανώς δεν συμβάλλουν ούτε κατ΄ ελάχιστον

στην επίλυση των αιτημάτων των διαδηλωτών», σημειώνει μεταξύ άλλων το ΕΒΕΘ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι φθορές, που σημειώθηκαν στο κτίριο του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια πορείας διαδηλωτών, στο πλαίσιο της χθεσινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

Η ρίψη μαύρης μπογιάς και η αναγραφή συνθημάτων επάνω στους τοίχους του κτιρίου του ΕΒΕΘ προφανώς δεν συμβάλλουν ούτε κατ΄ ελάχιστον στην επίλυση των αιτημάτων των διαδηλωτών.

Πολλώ δε μάλλον που το κτίριο του ΕΒΕΘ αποτελεί ένα διατηρητέο αρχιτεκτονικό κόσμημα της Θεσσαλονίκης, το οποίο για μία ακόμη φορά επιλέχθηκε στο πλαίσιο του Open House, ενός από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για την ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής και πραγματοποιήθηκαν σε αυτό περισσότερες από 35 ξεναγήσεις από εθελοντές-ξεναγούς”.

Keywords
Τυχαία Θέματα