Ευαγγελία Αραβανή: Θα ήθελα να με ευλογήσει ο Θεός με ένα παιδάκι

Είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στην εγχώρια showbiz και φέτος γεμίζει με λάμψη το πλατό του Dancing with the Stars, κερδίζοντας τις εντυπώσεις ως οικοδέσποινα του 6ου κύκλου του λαμπερού show του ΑΝΤ1.

Η Ευαγγελία Αραβανή, μίλησε στο Secret και την Σπυριδούλα

Τριάντου, για την ευκαιρία που της έδωσε ο ΑΝΤ1, αλλά και τον Νίκο Οικονομόπουλο που έχει φέρει την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ευτυχία.

Για την αγάπη της για το χορό

Στο παρελθόν έκανα χορό και με στεναχωρεί που δεν κατάφερα να ασχοληθώ παραπάνω και τον έχω αφήσει. Φαντάσου ότι ήθελα να γίνω δασκάλα χορού. Έχω χορέψει πολύ στη ζωή μου.

Για το “λύσιμο” της Dancing with the Stars

Ήμουν πιο μαγκωμένη στο παρελθόν. Νιώθω όλα αυτά που είπες. Πιο άνετη, όπως είναι η Ευαγγελία στην παρέα της. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει αυτό στη ζωή μου και νομίζω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου τώρα.

Για τη σύγκριση με τη Δούκισσα και τη Ζέτα

Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Τις γνωρίζω και τις δύο, εκτιμώ και τη Ζέτα και τη Δούκισσα, αλλά η καθεμιά αφήνει το δικό της στίγμα. Εγώ δεν προσπαθώ να αντιγράψω κάποιον, ούτε να μιμηθώ ούτε να αρέσω. Είμαι απλά ο εαυτός μου.

Για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλου

Από τη στιγμή που βγήκε προς τα έξω, γιατί να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου; Θέλω να τη ζω τη ζωή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το ζω όλο αυτό.

Για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στην επόμενη 5ετία

Ιδανικά, θα το ήθελα, ναι. Είμαι αρκετά παραδοσιακή και θα ήθελα να με ευλογήσει ο Θεός με ένα παιδάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα