Ευ. Βενιζέλος: Να τιμωρηθούν οι ένοχοι του ευτελισμού της χώρας- Σκευωρία η υπόθεση της Novartis

Για σκευωρία έκανε λόγο για άλλη μια φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας για την υπόθεση της Novartis, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως οι «ένοχοι του ευτελισμού της χώρας θα τιμωρηθούν».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι εκδικητικός αλλά οι ένοχοι του ευτελισμού της χώρας θα τιμωρηθούν»

Αναφορικά με τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπή για την υπόθεση Novartis, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι όλη η υπόθεση είναι μια σκευωρία κατά των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης.

«Για όλα τα στελέχη με τα οποία έχω συνεργαστεί σε κυβερνήσεις βάζω το χέρι μου στη φωτιά» είπε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος και επανέλαβε ότι το δικό του όνομα όπως και αυτά του κ. Πικραμένου και του κ. Κουτρουμάνη δεν υπάρχουν πουθενά στο διαβιβαστικό του FBI.

«Τσουβάλιασαν περιόδους εκτίναξης και περικοπής της δαπάνης, προσωπικά αφαίρεσα 2,3 δις από τις φαρμακευτικές» επανέλαβε ο πρώην υπουργός και εκτίμησε ότι η επιτροπή που συστάθηκε δεν πρόκειται να κάνει τίποτα επί της ουσίας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάνε σε εκλογές σε συνθήκες ρήξης. Να μείνει η λάσπη σημείωσε και πρόσθεσε όμως ότι με αυτόν τον τρόπο αντί να χτίζουν την ενότητα διαμορφώνουν μια χώρα με αυξημένους κινδύνους».

«Με αυτά που κάνουν πλήττουν τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου» σημείωσε και τόνισε με έμφαση ότι κατά τη χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή , όχι μία αλλά πέντε φορές μίλησε για την ανάμειξη της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης. Πρόκειται για σαφή σφετερισμό της ιδιότητας κυβερνητικού οργάνου που περιγράφεται από το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα για την εσχάτη προδοσία. Μιλάμε για την κατάλυση και αλλοίωση θεμελιωδών αρχών του πολιτεύματος, της διάκρισης των εξουσιών και του σεβασμού της Δικαιοσύνης» πρόσθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα