Εταιρεία οπτικών με έδρα τη Θεσσαλονίκη λανσάρει το δικό της γυαλί ηλίου made in Greece!

Το 2016 στην Θεσσαλονίκη, στο κατάστημα οπτικών Παυλίδης, γεννήθηκε ένα ζευγάρι γυαλιά. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η «καταγωγή» του! Από την πρώτη μολυβιά στο χαρτί, στο σχεδιαστικό πρόγραμμα, στο εργοστάσιο, στην επιχρύσωση, την κατασκευή της θήκης, μέχρι και η συσκευασία του είναι made in Greece!

«Επιτέλους ένα ελληνικό προϊόν που μας κάνει υπερήφανους. Με την κατασκευή του ΕΝΑ καταφέραμε να δείξουμε ότι τα ελληνικά προϊόντα μπορούν να είναι ανώτατης ποιότητας» σημειώνει

ο εμπνευστής του ΕΝΑ, Μιλτιάδης Παυλίδης.

Το ζευγάρι γυαλιών ΕΝΑ δημιουργήθηκε για να γιορταστεί ο μισός αιώνας παρουσίας των Οπτικών Παυλίδη στο χώρο των οπτικών. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο σχεδιασμός του επετειακού μοντέλου θυμίζει το πρώτο ζευγάρι γυαλιά που πουλήθηκαν από το κατάστημα Οπτικών Παυλίδη το 1966.

«Αποφασίσαμε να δώσουμε στο πρωτότυπο μοντέλο όνομα ελληνικό. Η σχεδίασή του είναι εμπνευσμένη από τα πρότυπα της δεκαετίας του ’60, τότε που η ανάπτυξη της χώρας μας βρισκόταν στη δεύτερη θέση παγκοσμίως. Πήραμε την πρωτοβουλία της δημιουργίας του ΕΝΑ θέλοντας να συμβάλλουμε και εμείς μαζί με άλλους Έλληνες επιχειρηματίες στην ανάδειξη των προϊόντων της χώρας μας» επισημαίνει ο κ. Παυλίδη.

Τα χαρακτηριστικά του ΕΝΑ

Το ΕΝΑ είναι ένα ζευγάρι γυαλιά κατασκευασμένο από ανώτερης ποιότητας οξικό πολυεστέρα πάχους 8 χιλιοστών σε καφέ αποχρώσεις. Το πάχος αυτό παρέχει άνετη εφαρμογή στο πρόσωπο αφού η πίεση από το βάρος εφαρμόζεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Η μόδα της εποχής του ‘60 προστάζει έντονη παρουσία στο πρόσωπο και ασφαλώς στιβαρή κατασκευή.

Μπορεί το πρότυπο να φέρει χαρακτηριστικά του παρελθόντος όμως η κατασκευή του έγινε με σύγχρονα μέσα και έτσι διορθώθηκαν αδυναμίες του μοντέλου του 1966. Τα μεταλλικά μέρη έχουν επιχρυσωθεί διπλά με φύλλο χρυσού 24 καρατιών ούτως ώστε να έχουν διάρκεια στον χρόνο και είναι αντιαλλεργικά.

Το ΕΝΑ διατίθεται σε γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως. Στην έκδοση του ηλίου έχουν προσαρμοστεί κρυστάλλινοι απορροφητικοί φακοί.

Το επετειακό μοντέλο γυαλιών ΕΝΑ κατασκευάστηκε σε 300 αριθμημένα αντίτυπα από τα Οπτικά Παυλίδης.

Info

Η τιμή των γυαλιών ηλίου ΕΝΑ είναι 115€.
Δώρο τα μεταφορικά με courier εντός της Ελλάδας
Δώρο κιτ συντήρησης, καθαριστικό spray, πανάκι micro fiber

Επισκεφθείτε τη σελίδα των Οπτικών Παυλίδη και μάθετε περισσότερα για το ΕΝΑ κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Ακολουθείστε τη σελίδα των Οπτικών Παυλίδη στο facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα από την κατασκευή του γυαλιού ΕΝΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα