Εργαζόμενοι MEGA προς ΣΚΑΪ: Γιατί τέτοια αγωνία να κλείσει το κανάλι;

Τη δική τους απάντηση στην επιστολή του ΣΚΑΪ προς το ΕΣΡ με την οποία ζητά την διακοπή της λειτουργίας του καναλιού, δίνουν με εργαζόμενοι του "μεγάλου καναλιού".

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι εργαζόμενοι του MEGA αναφέρονται στην προσπάθεια που κάνουν όλο αυτόν τον καιρό προκειμένου να μην μείνουν άνεργοι και σημειώνουν πως αντιτίθενται στο κλείσιμο του καναλιού, ενώ διερωτώνται και για την κίνηση του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι

εργαζόμενοι του MEGA διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά την αγωνία της ιδιοκτησίας των άλλων ιδιωτικών καναλιών να κλείσει το MEGA (είχε προκύψει παλιότερα και με τις πιέσεις προς τον Ψηφιακό Πάροχο) και την a la carte ανάγνωση των διατάξεων του νόμου

Γιατί τέτοια αγωνία; Γιατί τόση βιασύνη; Γιατί τόσες υποδείξεις προς την Ανεξάρτητη Αρχή; Μήπως θεωρείται ότι είναι εκείνη που μπορεί να... συμπαρασταθεί στην απώλεια των εσόδων του ΣΚΑΪ;

Διεκδικούμε με τον ίδιο τρόπο τόσο τα οφειλόμενα από τους μισθούς μας όσο και το δικαίωμα μας στην εργασία. Καλούμε τις Τράπεζες, τους Μετόχους, την Κυβέρνηση αλλά και την Ανεξάρτητη Αρχή να πάρουν τις ανάλογες, με τη θέση του καθενός, ευθύνες ώστε να αποφευχθεί η συμπλήρωση της λίστας των ανέργων της χώρας με επιπλέον 420 άτομα. Εμείς παραμένουμε σταθεροί να λέμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα