Έρχονται τον Ιανουάριο τα Samsung Galaxy S9 και LG G7

Δημοσιεύματα στην κορεατική χερσόνησο θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει την παρουσίαση του Galaxy S9 εντός του Ιανουαρίου και την LG να ακολουθεί με την παρουσίαση του δικού της G7.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Business Korea, πρόσφατες διαρροές δείχνουν ότι τελικά όντως το Galaxy S9 θα παρουσιαστεί αρκετά

νωρίτερα από το συνηθισμένο με την Samsung να ευελπιστεί ότι θα «κλέψει» μέρος της προσοχής που προσελκύει το iPhone X της Apple. Στο ίδιο μήκος κύματος και η γνώμη αναλυτών που θέλουν και την LG Electronics να προχωράει στην παρουσίαση του G7, της δικής της ναυαρχίδας, κατά τη διάρκεια του CES, τον Ιανουάριο.

Το δημοσίευμα θεωρεί ότι και οι δύο κορυφαίες συσκευές των Κορεατών κατασκευαστών θα εξοπλίζονται με την mobile πλατφόρμα Snapdragon 845 της Qualcomm με την Samsung να εξοπλίζει μέρος της παραγωγής με το δικό της, ανάλογων δυνατοτήτων, επεξεργαστή Exynos.

Σε ότι αφορά στον υπόλοιπο εξοπλισμό, το Galaxy S9 θα χρησιμοποιεί τη γνωστή Super AMOLED Infinity οθόνη, θα διαθέτει dual camera και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος σε σημείο πιο εύκολα προσβάσιμο, σε σχέση με το Galaxy S8. Το G7 της LG Electronics θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED ενώ θεωρείται πιθανό ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος να είναι τοποθετημένος «μέσα» στην οθόνη, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται στην Κορέα.

Πηγή: pestaola.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα