Έρχεται τον Νοέμβριο το tedx του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Chasm ή αλλιώς χάσμα. Το φαινόμενο που δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητο. Το κομμάτι της καθημερινότητας σου, που σε αγγίζει και σε προβληματίζει. Αυτό το κενό που πάντα ήθελες να ερμηνεύσεις και ποτέ δεν τολμούσες να το κάνεις μόνος.

"Για μας το μεγαλύτερο χάσμα, ήταν πάντα όλες εκείνες οι ιδέες που δεν μπορούσαν να αποτυπωθούν με τις δικές μας λέξεις. Για μια κοινωνία που αλλάζει συνεχώς, θα προσπαθήσουμε να ορίσουμε, να γεφυρώσουμε και εν τέλει να ξεπεράσουμε κάθε λογής προσωπικά και συλλογικά χάσματα. Αναλύοντας τους προβληματισμούς μας, επανεξετάζοντας τις απορίες μας και αποδομώντας τα

διλήμματα μας, θα χτίσουμε την πιο γερή βάση για να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα αυτά που φοβάσαι και φοβόμαστε, κατάματα" αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Το TEDxUniversityofMacedonia έρχεται για έκτη φορά, μεγαλύτερο και πιο σίγουρο από ποτέ. Δώδεκα ομιλητές, τέσσερα performances και μια ομάδα 75 ατόμων είναι έτοιμοι να κάνουν την εμπειρία της γεφύρωσης του δικού μας χάσματος πιο συναρπαστική από κάθε άλλη φορά!

Στις 3 Νοεμβρίου το main event έρχεται στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος— Τμ. Κεντρικής Μακεδονίας, στις 10:00 π.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα