Έρχεται το ανανεωμένο Mazda MX-5

Ανανεωμένο πρόκειται να βρει το νέο έτος, το Mazda MX-5, μετά την ανακοίνωση μιας σειράς αναβαθμίσεων από την ιαπωνική εταιρεία.

Το ανανεωμένο MX-5, που πρόκειται να κυκλοφορήσει από τον επόμενο μήνα, διαθέτει τις περισσότερες αλλαγές στο εξωτερικό μέρος μεταξύ των οποίων βρίσκεται και μια soft top οροφή στο χρώμα του κερασιού, ενώ υπάρχει επίσης και μία επεκταμένη παλέτα νέων χρωμάτων.

Από κει και πέρα στο εσωτερικό έχει προστεθεί

ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας της Mazda το οποίο συνδυάζεται με μία οθόνη 7 ιντσών, ενώ αυτοί που επιθυμούν ακόμα καλύτερες παροχές έχουν στη διάθεση τους τις επιλογές θερμαινόμενων καθισμάτων, αλλά και τα πακέτα Brembo / BBS και Brembo / BBS Recaro, που περιλαμβάνουν δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, και σπορ καθίσματα Recaro, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την εταιρεία τα ανανεωμένα MX-5 έχουν εξοπλιστεί με βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης και αναβαθμισμένη πίσω ανάρτηση, αλλαγές οι οποίες παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη οδική συμπεριφορά με fun to drive στοιχεία.

Στο πεδίο του κινητήρα η ισχύς παράγεται από ένα τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ 2,0 λίτρων που παράγει 156 ίππους, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς είτε μέσω ενός χειροκίνητου εξατάχυτου κιβωτίου, είτε μέσω ενός προαιρετικού αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων.

Τέλος να σημειώσουμε πως στη χώρα μας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της ιαπωνικής φίρμας, ωστόσο στοιχεία του ΣΕΑΑ επιβεβαιώνουν πως μέσα στο 2017 έχουν πουληθεί 76 αυτοκίνητα, χωρίς να είναι ξεκάθαρο πως έχουν πραγματοποιηθεί αυτές οι πωλήσεις.

Πηγή: autotriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα