Έρχεται η λεγεώνα αγωνισμάτων Legion Run στο Λαγκαδά

Για δεύτερη χρονιά θα φιλοξενηθεί στα Λουτρά Λαγκαδά η ευρωπαϊκή διοργάνωση Legion Run την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Το Legion Run πραγματοποιείται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, με πρόσφατη διοργάνωση στη Ρώμη στις 25 Μαΐου 2019 όπου χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν σε πρωτότυπα παιχνίδια άθλησης και αδρεναλίνης. Ο Λαγκαδάς είναι η μοναδική ελληνική πόλη που έχει την τιμή να φιλοξενεί τη διοργάνωση

για φέτος, ενώ το ίδιο συνέβη και το 2014. Αμέσως μετά, το Legion Run θα φιλοξενηθεί σε Βουλγαρία (6/7), Ουκρανία (31/8), Ισπανία (9/9), Ρουμανία (21/9) και Αυστρία (28/9).

Πρόκειται για έναν συναρπαστικό αγώνα 5 χιλιομέτρων, όπου οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να περάσουν περισσότερα από 30 εμπόδια πέφτοντας μέσα σε λασπωμένους λάκκους, έρποντας στη γη κάτω από αγκαθωτά σύρματα ή μέσα σε βάλτους, κάνοντας αναρρίχηση, πέφτοντας από μια νεροτσουλήθρα σε παγωμένο νερό και διάφορα ακόμη συναρπαστικά παιχνίδια που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και αποτελούν μια εμπειρία ζωής που θα τη θυμάστε για πάντα!

Το εισιτήριο συμμετοχής κοστίζει 49 ευρώ, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για όσους απλά θέλουν να παρακολουθήσουν και να τραβήξουν φωτογραφίες.

Πηγή: lagadas.net

Keywords
Τυχαία Θέματα