Επτάρα πρωτιάς ο Ηρακλής στην Αλεξάνδρεια

Ο Ηρακλής ήταν καταιγιστικός στην Αλεξάνδρεια, όπου νίκησε τον τοπικό Φίλιππο με το εμφατικό 7-0 και εξασφάλισε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου, από την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο "Γηραιός" λοιπόν σφράγισε και μαθηματικά την πρωτιά και την παρουσία του στους αγώνες μπαράζ, μέσω των οποίων θα διεκδικήσει την άνοδο στην Football League.

Αυτό συνέβη από σήμερα διότι ο Άρης Παλαιοχωρίου ηττήθηκε από την ΑΠΕ Λαγκαδά με 0-2 μέσα στην έδρα του, μένοντας στην δεύτερη θέση με έναν βαθμό λιγότερο (62-61) ενώ έχει ρεπό στην τελευταία αγωνιστική.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Χρήστος Ρόβας πέτυχε 5 (!) γκολ, ενώ οι "κυανόλευκοι" είχαν προβάδισμα με σκορ 4-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου, με τον "αέρα" του φαβορί, μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο να "καθαρίσει" από νωρίς την υπόθεση νίκη, κάτι που έκανε και στην πράξη, καθώς προηγήθηκε με 3-0 στο 16'.

Τα γκολ σημείωσαν οι Ρόβας (7΄, 16΄, 46΄, 88΄, 92΄), Πτηνόπουλος (12΄) και Παπαδόπουλος (28΄).

Ο Ρόβας έφτασε τα 29 γκολ στη φετινή σεζόν.

Συνθέσεις:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Κούζας, Πέϊκος, Δημητρίου, Μπουντάνι, Κουμπόγλου, Χρυσινόγλου, Αβραμόπουλος, Αρβανιτίδης, Καραχαλίδης, Αλμυράς, Κιμβρακίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος (74' Καστριτσέας), Κουρέλλας, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Τάι (46' Κωστούλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Πτηνόπουλος (62' Ανδρεάκος), Παπαδόπουλος (46' Αμαραντίδης), Ρόβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα