"Επίθεση" ΠΑΟΚ σε ΕΡΑ για "στημένες" διαρροές

Θέση αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ περί επιβεβαίωσης των αξιωματούχων της UEFA πως το γκολ του Βαρέλα ήταν αντικανονικό, πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official

Store και store.paokfc.gr

«Οι δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του...οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά», αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Στον Δικέφαλο, τονίζουν: «Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων» της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ».

«Στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του...οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης.

Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η ΟΥΕΦΑ και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ...

Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων»της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ», αναφέρει η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα