Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή, ξέσπασε στην Σπάρτη

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 της Σπάρτης στο Καυτανζόγλειο για την 6η αγωνιστική της Football League.

Ο "Γηραιός" αγνοούσε τη νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα με μία εμφατική επικράτηση στην έδρα του, παίρνοντας και βαθμολογική ανάσα καθώς ανέβηκε στους 7 βαθμούς.

Μόλις στο 14΄ ο Περόνε άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Κλέιτον, βάζοντας από νωρίς μπροστά

τον Ηρακλή.

Το... εύθραυστο 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ηρακλής βρήκε τον δρόμο ξανά προς τα δίχτυα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κλέιτον να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 54' ο Βραζιλιάνος έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας έπειτα από ωραία συνεργασία των Χασομέρη και Ντούνη και με πλασέ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σταματόπουλο.

Επτά λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Χασομέρη να ανοίξει κι αυτός λογαριασμό με την Κυανόλευκη φανέλα με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό με διπλή προσπάθεια να σκοράρει αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Ηρακλή να «ξεκολλάει» από τους τέσσερις βαθμούς και να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουκόλης, Στάμου, Κουτρομάνος, Πασάς, Μουμίν, Μενδρινός (55΄ Καλτσάς), Χασομέρης, Ντούνης (65΄ Γεωργίου), Κλέιτον, Περόνε (80΄ Παναγιωτούδης).

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέου, Στογιάνοβιτς (75΄ Ρούμπος), Καψάσκης, Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (64΄ Καινούριος).

Keywords
Τυχαία Θέματα