Επιστολή του ΕΣΘ στην Τροχαία Θεσσαλονίκης για τον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Να απελευθερωθεί σύντομα η κίνηση στους δρόμους, την ημέρα διεξαγωγής του Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα η αγορά, ζητά με επιστολή του στον Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Ο Μαραθώνιος φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων, 1 Απριλίου

2018, η οποία είναι μια από τις 8 Κυριακές που επιτρέπεται πανελλαδικά και ανεξαρτήτως προϋποθέσεων, η λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων.

Αυτό όπως αναφέρει στην επιστολή του ο ΕΣΘ, θα δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στην εμπορική κίνηση των καταστημάτων του κέντρου, γι αυτό και ζητά την άμεση απελευθέρωση των δρόμων.

Στη σχετική επιστολή προς τον Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Δεδομένου ότι η διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμπίπτει με μια από τις 8 Κυριακές που επιτρέπεται πανελλαδικά και ανεξαρτήτως προϋποθέσεων, η λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων, αντιλαμβάνεσθε ότι αυτό θα δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στην εμπορική κίνηση των καταστημάτων του κέντρου, εκείνη τη μέρα.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε ώστε το κλείσιμο κεντρικών οδών πραγματοποιηθεί το ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα, προκειμένου να απελευθερωθεί σύντομα η κίνηση στους δρόμους, για να μπορέσει το καταναλωτικό κοινό να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν απρόσκοπτα τις αγορές του, εν όψει του Πάσχα».

Keywords
Τυχαία Θέματα