Επίσκεψη του Στ. Καλαφάτη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και στα Δικαστήρια

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και πρώην Υπουργός, Σταύρος Καλαφάτης και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Θ., Στάθη Κουτσοχήνα, τον Β’ Αντιπρόεδρο, Γιώργο Κουτσό, τον Γενικό Γραμματέα, Πέτρο Σαμαρά και τον Ταμία, Αναστάσιο Ντούγκα.

Στην εποικοδομητική συζήτηση που έλαβε χώρα στο γραφείο του Προέδρου, συζητήθηκαν όλα

τα θέματα που απασχολούν τους δικηγόρους της χώρας και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα, ενώ ακολούθησε και επίσκεψη στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης του Εφετείου Θεσσαλονίκης, κ. Καλιρρόη Χειμαριού, η οποία έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικαστικές υπηρεσίες της πόλης.

Στον κ. Καλαφάτη τέθηκε τόσο η προσπάθεια του Δ.Σ.Θ. να ανταποκριθεί στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της δικηγορίας όσο και οι δράσεις του Δ.Σ.Θ. στην κατεύθυνση της ενημέρωσης των δικηγόρων, αλλά και της πραγματοποίησης του «ανοίγματος» του Δικηγορικού Συλλόγου στην κοινωνία της πόλης. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και η προσπάθεια για την παραχώρηση του κτιρίου του ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Πύλης Αξιού στις Δικαστικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Καλαφάτης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα ζητήματα που συζητήθηκαν, ενώ συμφωνήθηκε να αναληφθούν κοινές δράσεις στην κατεύθυνση της πραγμάτωσης των στόχων του Συλλόγου. Μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση εκδήλωσης για την παρουσίαση του Νόμου 4178/2013, που ο κ. Καλαφάτης είχε εισηγηθεί για την αυθαίρετη δόμηση, όπως και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την προώθηση του ζητήματος της παραχώρησης του κτιρίου του ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Πύλης Αξιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα