Έπιναν σφηνάκια με πλαστά 20ευρα σε μαγαζιά της Κοζάνης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένα μάλλον ασυνήθιστο, για την περιοχή της Κοζάνης, περιστατικό συνέβη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, δυο άντρες νεαρής ηλικίας έπιναν και…κερνούσαν σφηνάκια, πληρώνοντας με πλαστά 20ευρα!

Εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό σε πολλά μαγαζιά τη συγκεκριμένη ημέρα και οι δυο πήγαν σε 4, τουλάχιστον μαγαζιά της πόλης, χρησιμοποιώντας

πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία έγιναν αντιληπτά αργότερα από το προσωπικό και τους ιδιοκτήτες τους, που, ασφαλώς, ενημέρωσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως στήθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δυο νεαρών, με βάση και τις περιγραφές που είχε στη διάθεσή της η Ασφάλεια Κοζάνης, αλλά εκείνοι είχαν γίνει ήδη «καπνός», καθώς, με την πολυκοσμία της παραμονής στα μαγαζιά της Κοζάνης οι αστυνομικοί μάλλον ήταν σαν να ψάχνουν…ψύλλους στα άχυρα!

Να σημειωθεί πως και την περασμένη Παρασκευή σημειώθηκε και πάλι ανάλογο περιστατικό σε γνωστό καφέ-μπαρ της Κοζάνης, πάλι με πλαστό 20ευρω, με τις αστυνομικές αρχές να πιθανολογούν πως πρόκειται για άτομα από γειτονικές περιοχές που ήρθαν στην πόλη για να διακινήσουν τα πλαστά τους χαρτονομίσματα τις ημέρες των εορτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα