Επιδοτούμενη συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στις διεθνείς εκθέσεις DETROP & OENOS

Την επιδότηση 15 επιχειρήσεων-μελών του για να συμμετάσχουν με δικό τους σταντ στις διεθνείς εκθέσεις Detrop & Oenos, που πραγματοποιούνται στις 2-4 Μαρτίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποφάσισε και υλοποίησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι επιχειρήσεις είναι οι ακόλουθες:

- ΤΣΙΑΚΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
- ΑΦΟΙ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΟΕ


- TOP FROST- Α. ΤΣΕΚΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
- ΜΑΛΙΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
- ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΕ-ΠΡΟΦΟΡΜΑ ΑΕ
- ΑΡΤΙΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
- ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΛΛΕΑΣ ΙΚΕ
- ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
- ΑΠΙΚΙΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ
- ΓΑΡΔΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΤΟΠΟΙΪA
- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
- ΑΦΟΙ ΜΟΥΤΖΙΚΟΥ ΟΕ “PERMA”
- ΕΝΟΑΒΕ Α.Ε.
- ΤΡΙΑ ΣΙΓΜΑ Α.Ε.– ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ
- ΒΡΑΝΑΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ- COLORATO

Tο σύνολο του εκθεσιακού χώρου, που θα καταλάβουν οι εν λόγω επιχειρήσεις, θα είναι 511 τ.μ..

Το φετινό εκθεσιακό «δίδυμο» των Detrop-Oenos συγκεντρώνει εκατοντάδες άμεσους και έμμεσους εκθέτες από όλη την Ελλάδα και από την Ιταλία, Ινδία, ΠΓΔΜ, Τουρκία, Κύπρο και Γερμανία. Παρούσες στην έκθεση και οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας.

Οι εμπορικοί επισκέπτες στις δύο εκθέσεις είναι μεταξύ άλλων εισαγωγείς με εμπειρία στην προώθηση και πώληση ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, διανομείς που προμηθεύουν μεγάλες λιανεμπορικές αλυσίδες, αλυσίδες που πραγματοποιούν απευθείας εισαγωγές κτλ.

Η Detrop & Oenos πλαισιώνονται και από καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες καλύπτουν πολλά επίκαιρα ζητήματα του κλάδου των τροφίμων-ποτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα