Επιχείρηση του δήμου για την απομάκρυνση παράνομων τραπεζοκαθισμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Στην απομάκρυνση των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων που είχαν αναπτύξει καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προχώρησε σήμερα μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από ελεγκτές, δημοτικούς αστυνομικούς και εργαζόμενους στη διεύθυνση καθαριότητας του κεντρικού δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, μεικτό κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης αποτελούμενο από Δημοτικούς Αστυνομικούς, υπαλλήλους του Τμήματος

Ελεγκτών και Επιδοτών και εργάτες της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας και σε ένα δεύτερο στην οδό Αγ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με τη Δημοτική Αστυνομία, τα συγκεκριμένα ΚΥΕ, δεν συμμορφώθηκαν στις προ μιας εβδομάδας έγγραφες προειδοποιήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας σχετικά με την παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου (δίδεται προθεσμία 7 ημερών), με αποτέλεσμα το κλιμάκιο να προχωρήσει άμεσα σε κατάσχεση των παράνομων τραπεζοκαθίσματων.

Όπως σημειώνει το dimastin.gr ότι την ίδια ώρα που πραγματοποιούνταν οι προαναφερόμενες κατασχέσεις, άλλο κλιμάκιο Δημοτικών Αστυνομικών πραγματοποιούσε εκτεταμένους ελέγχους σε ΚΥΕ στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά και στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη, ενώ την Παρασκευή 14/2, το βράδυ, νέο κλιμάκιο δημοτικών Αστυνομικών, προχώρησε σε ελέγχους καταστημάτων στις οδούς Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη 13/2 το πρωί, μεικτο κλιμάκιο Δημοτικών Αστυνομικών και εργατών της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων πραγματοποίησε επιχείρηση κατάσχεσης και απομάκρυνσης πάγκων και τρέιλερ που βρίσκονταν δεμένα σε διάφορα σημεία και δέντρα της πόλης.

Όπως διαμηνύεται, το επόμενο διάστημα αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και παράλληλα να πραγματοποιηθούν νέες επιχειρήσεις απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα